Happy New Year!

Hejsan

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen...
Men de närmasta dagarna kommer det att vara dålig uppdatering.
Men men..
Det är ju nyår idag. Jag hoppas verkligen att det har varit et bra år för er!  För mig har detta nog varit ett utav de sämsta. För det jag har fruktat som mest har självklart då inträffat. Men som sagt hoppas ni har haft ett underbart år. Och vi får se framemot det kommande året.






Vi ska snart fara tll Helena, där vidå ska fira nyår. Klockan 9 kommer Linnea och är med.  Sedan ska vi nog låta raketerna vara med i leken! Men ni får ha det bra.

Gott nytt år!

Nadja!♥




Gullunge! <3

Hejjsan.

Nu är det dags att gå och sussa xD
Imorgon ska jag nog vara med sötlinnea. Och vi får se vad vi hittar på. Något galet som vanligt.
Vi ska väl snart på valls och åka snowboard. Linnea ska lära mig. Jag är fortf. lite skraj sedan sist. När jag krockade i ett träd och höll på att bryta ryggen. Som sagt är man noob är är man.

Men nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt!







Måste bara säga att denna person är den underbaraste! Du finns alltid där för mig, vad som än händer. När jag inte mår så bra, så behöver man bara kolla på din så är allt över. Du måste bara få veta att du alltid kommer att vara en bit av mitt hjärta.. Och den biten är inte liten!


Älskar dig gumman! <3

Godnatt

Kram: Nadja

Vi är ju bara bäst!

Orolighet... Men vinsten gick då till rätt lag

Det blev 2-1 till Skellefteå Aik.
Vi hade ju bokat ett för åtta stycken, så vi blev Pappa, jag, farbror anders, farbror leif, hasse, jenny, peter, och hasses bror. Hehe, jag vet inte vad han heter. Vi hade då jättetrevligt. Och det skadade ju inte att komma hem med en vinst!




Min Ena Farbror Leif. Han är cool!



Pappa.
Halsduk som mamma stickat.



Behöver
man säga något?



Normala Jag.



Dissa mig, kolla på halsduken!


Nadja!♥

Challange

Hejsan

Jag har lite brottom nu. Vi ska fara till Challange och se matchen mellan Skelleftå - Luleå. Men som ni kanske ser så har jag plattat hela håret för första gången. Nu måste jag sluta har  brottom






Nadja!:)

Skellefteå Aik.

Godmorgon.


Idag lyckades jag att vakna kl 10.
Jag gick upp ur sängen och läde mig direkt på soffan i vardagsrummet och sommnade till 12. Så ett litet misslyckande. Jag målade mina naglar inatt sammafärg som skellefteå aik. För vi ska fara och se Luleå - Skellefteå. Pappa har bokat bord. Och vi blir 8st.




Det blev grafitti, som jag fick i julklapp.

Nadja!♥

Tidigt?

Hejsan allesammans


Just nu ligger jag i sägen och ska faktist försöa sova. Juste, ni hörde rätt. Jag ska gå och lägga mig. Och klockan är bara 03.00 inte så värst tidigt med 2 timmar iallafall. Jag så dock vakna kl 10.00 imorgon (Idag) Occh nu har jag lånat mammas väckarklocka, för min ringde ju inte.. Men ni måste jag gå och lägga mig så jag orkar stiga upp imorgon.




Här har ni en bild som jag gjorde medan vi såg en film. Vad tycker ni?

Nadja!♥

Natalie Boström! :)

www.Nataliiebostrom.blogg.se Kolla på den! :D

Jag känner dig inte, med du verkar vara jättesnäll. Och din blogg äger! :)

Ovanligt mig...

Godkväll

Vi såg klart filmen för ett tag sedan. Vi åt lite chips och dipp också. Någonting jag aldrig brukar göra har just inträffat. Jag ska ta mammas rastning. Jag vet.. Ingen stor grej precis, men ändå. Så nu ska jag gå ut med hundarna.  





Oj, kamran blev ganska närgången. Och jag är inte så serriös. Något som jag äldrig är.

Nadja!♥

Äsch då.

God eftermiddag


Jag misslyckades att vakna kl. 10.00. Jag hade ställt klockan på mobilen, men den ringde aldrig. :(
Så jag vaknade vid 3 tiden. Malin (Min kusin) väckte mig. Och varför jag inte har bloggat innan dess, är för att vi har då haft främmande av släkten. Men just nu så sitter vi och ser Harry Potter. 1:a filmen. ( Den vises sten ) Och efter det ska jag duscha. Jag känner mig jätte ofräsch. Detta inlägg fick ingen bild p.g.a att jag ser ut som ett morgontroll. Men jag gillar inte att göra inlägg iutan bilder. 

Skriver mer sedan. 

Nadja!♥
 


Vaken än! 05.11

Godmorgon kan man ju säga...


Allså jag måste vända dygnet. Jag går typ och lägger mig vid 5 på morgonen hela tiden, och sover bort dagen! Så jag ska vakna tidigt imorgon. (hoppas jag. Jag fåår lov att ställa väckarklockan haha.) Men just nu har jag läst lite bloggar. Läst en hel del om Jaden Smith. Jag har faktist inte sett The Karate Kid. Jag måste hyra den. Den verkar vara jättebra. Och folk har talat gott om den. Men nu länktar min säng efter mig. Så ni får sova så sött, vilken nästan alla gör just nu. ;o





Syns idag ;)

00.42

Godkväll

Jag har just gått ut med ena hunden. Och just innan det var ju jag och Linnea på bio och såg Tron. Den var ganska bra, och det var då i 3D. Den hackade upp sig 2ggr. O.o  Men det blir en lugn filmkväll med familjen.

Ni får ha en härlig kväll! 
 





En bild på mig och Kayo.

// Nadja! :)

Förlåt för dålig uppdatering!

Hej, ja... Rubriken säger det mesta.

Linnea ringde och väckte mig idag igen. Och denna gång for vi på stan. Jag köpte ett par skor på häst och hund haha! Och Linnea köpte lite byxor och sådant. Jag ska snart på bio och se Tron. Någon som har sett den? Tycker ni den var bra? Den börjar då 21.30. Och man ska ju hälst vara där en halvtimma innan den börjar.










Där har ni 3 bilder på skorna.

Nu kommer Linnea så nu ska jag gå. Hejjs

Nadja! :)


God Jul i efterskott!

Hejsan allesammans.


Hoppas ni alla har haft en riktigt trevlig jul
. Det har då iallafall jag. Men men. Klockan är 23.00 och det börjar dra sig mot kväll. Just nu så sitter jag och ser Love actually filmen. Den är väldigt bra tycker jag. Men iallafall så ska jag berätta lite om dagen. Linnea ringde och väckte mig ca: klockan 01.30 och frågade om jag ville följa henne på stan. Och jag tackade nej p.g.a att jag hade varit hela dagen med mamma och pappa och shoppat en hel del. Men då frågade hon om jag ville följa och bada på Piteå Havsbad och då tackade jag faktist ja trots att jag var så trött. Och Linnea bjöd mig också. Tack så mycket Linnea!♥ Jag kom hem klockan 19.45 och vi hade haft rätt så kul, vi blev lite less så vi for då hem. Sedan duschade jag. Och slappade efter det. efter det gick jag ut med hundarna. Och nu är jag här. Nu ska ni få en bild på mig idag:






Svartvit kofta - Peppercorn 350kr
Grå topp - Ellos 200kr
Tights - .....
Sockar - .....
Peace Halsband - Ur & Penn 98kr
Peace Armband - Ur & Penn 98kr


Nadja!♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0