Roligt eller hur?

Tjenare tjenare!
Gissa vad som hände när man kom till träningen. Antagligen kunde man ju inte vara med p.g.a att ingen av tränarna hade tejp, så de kunde tejpa min fot..Eftersom att jag har skadat foten och ska vara tejpad under 3 månader!...Men jag ska fara och köpa tejp på Team Sportia så att det inte händer igen, och om det nu händer så är det mitt fel eftersom jag måsta ta ansvar och ta den till varje match och varje träning. Så under träningen fick jag sitta på sidan om och kolla med Ellen. Det var ändå gode kul. Och så när man kom till damernas match så missförstod Felicia och trodde att hon skulle vara bollflicka. Självklart fick hon ju det eftersom det inte de roligaste jobbena, så den match fick jag kolla på också, men det är det ju värt, det är ju Dam Allsvenskan. I alla fall så har jag nu duschat och ska hoppa i sängs, ska nog slå på någon film eller något.
I was born this way!
Sovgott allesammans!

2-1

Nu har jag kommit hem. Jag och Felicia bör, så hon fick vara bollflicka idag. Dock stannade jag och såg på matchen med de andra tjejorna. Ställningen blev 3-1 till Piteå.
Om ett litet tag drar jag till Nordlunda och tränar. Bloggar säkert efter det!
Man ska inte ha på sig sockar på sommaren...
Cya!

Sorry

Förlåt för dålig uppdatering. Det har varit lite mycket saker som händer. Men nu ska jag fara till LF Arena och vara bollflicka åt damlaget.
Ni får någon bild senare, hejdå

Det flyter inte på sådär bra..

God eftermiddag, eller för mig blir det godmorgon. Som sagt... Jag ska vända tillbaka dyget så jag orkar skolan, men jag vakna halv 5 typ nyss. Så det går inte så bra...
Anyway.. Idag kommer min farbror och Annica, och kanske Martin min kusin. Min farbor ska måla taket i mitt andra rum, så det blir säkert bra. Sedan blir det surströmming. Jag ska få göra en hemmagjord pizza, så oroa er inte. Jag äter inte surströmming. Nu har ni fått lite info, det vart ett ganska tråkigt inlägg, men nu vet ni i alla fall.
Take care!

Angående bloggandet...

Jag kommer att börja blogga igen. Och jag ska försöka att ha minst en bild i varje inlägg. Men om jag bloggar från telefonen, så kan jag tyvärr inte det.. Men jag ska göra så gott jag kan! :)
En rätt så gammal bild med dålig kvalla ;)

Ha det bra.. Kram Nadja!

Dagens fråga...

Ska jag börja blogga igen?


RSS 2.0